måndag 27 juni 2011

Semester!





Kära kunder!
Vi har varit dåliga på att uppdatera här på bloggen... vi har lite bilder vi skulle vilja visa er men dom får helt enkelt vänta till efter semestern!

Vi vill passa på att tacka för det stora gensvaret vi har fått sedan vår öppning här på Trädgårdsgatan. Vi är så tacksamma och glada, vi trivs så bra här i vår salong/butik :)

Efter sommaren väntar en spännade höst! Då ska vi ta tag i allt som vi inte har hunnit med nu. Ni kan vänta er trevliga kundkvällar, fler makeovers och mycket mera...

Något som vi också har längtat efter är att Lina kommer tillbaka efter sin förädraledighet. Det är nog många med oss som har saknat henne! I slutet utav september kan man börja boka sig hos Lina.

Så återigen TACK! 
Sköt om varandra i sommar och njut!!!

Så här har vi öppet i sommar!
v. 27 öppet månd o tisd se uppdateringar på facebook om vilka tider
v. 28 Stängt
v. 29 öppet onsd o torsd (se facebook)
v. 30 öppet onsd o torsd (se facebook)
v. 31 öppet torsd, fre o lörd (se facebook)
v. 32 öppet tisd o fred. (se facebook)

Under dom här veckorna når ni oss lättast via mail info@dekorerat.se (obs om  du får ett felmeddelande när du mailar oss, var inte orolig det går fram ändå.)
Eller på Mobilnummer 070 313 22 33 vi ringer upp och svarar vid möjlighet lämna gärna medelandden så ringer vi upp. 

måndag 13 juni 2011

Måndag med färg!



Hej!

Vi har länge utlovat bilder till er! Det dröjer lite, ibland kan det vara trixigt att få ihop diverse sidoprojekt och samtidigt hinna med det vanliga! Det är väldigt roligt att alltid ha något på gång så därför får det bli som det blir. Det är det värt för det är så kul! Våra bilder från makeovern är på G men fram tills dess kan jag bjuda på spännande bilder från den 4 Juni. Min syster blev stylad av oss till en trash the dress fotning! Det var verkligen roligt och galet och få följa med på denna fotning!

Vi bifogar en länk till min systers blogg, därifrån kan ni klicka er vidare till Fotografen Linda Höglunds Bilder! Dom är helt fantastiska enligt mig! http://lindqvistsfyrarum.blogspot.com/ Så håll tillgodo och ha en bra dag!

Vi har öppet idag 10-12.30 sen stänger vi en stund för dagisavslutning. Öppet igen mellan 16-18.
Mvh Dekorerat!

tisdag 7 juni 2011

Vilken helg!

Oj tiden går fort nu vankas avslutingar och fester i mängder! Härligt!

Helgen för våran del här på Dekorerat har varit super! I Lördags hade vi vårat makeup-evenemang. Jättekul och lyckat tyckte vi! Tack ni som kom o deltog, vad trevlig vi hade. Misströsta inte ni som njöt utav solen och inte kunde komma, det här måste vi göra fler gånger :)


Bilder från både i lördags och från makeovern vi gjorde kommer :)

I dag har vi öppet mellan 10-12 och sen stängt en stund (dagisavslutning) :) och så öppnar vi åter mellan 16- 19 Välkomna!

Njut av solen gott folk!

fredag 3 juni 2011

Makeup-mingel imorgon Lördag!

Så var goodiebagsen klara inför imorgon... :)

onsdag 1 juni 2011

                                                 Makeup mingel! 

Nu på Lördag!


Goddiebag till alla som deltar mellan 10-11 , personligrådgivning 
sen självklart rabatter & erbjudanden
Detta har man inte råd att missa!

Dags att BOKA IN våran makeup-kurs med mingel!
Lördag 4/6 bjuder vi in alla som vill lära sig mer om make-up. Begränsat antal platser så ring eller maila för att säkra en plats. Fantastiska rabatter och erbjudanden på BareMinerals (id-makeup). Självklart bjuder vi på snacks och något gott att dricka. Vi lottar även ut produkter bland våra gäster. Detta är ett unikt tillfälle så missa det inte!!! Välkommen med din bokning på 0152-10504  eller 070 313 22 33 alt. info@dekorerat.se
(åldersgräns 18år eller i målsmanssällskap)

Har du inte möjlighet att boka? Välkommen på ett spontan besök! 

Idag Onsdag öppet 8.30 - 14