tisdag 24 mars 2009

Tusen tack till alla kunder!

Vi vill börja med att tacka alla kunder som tittade in helgen då vi firade 1 år! Vi bjöd på snittar och bubbel och hade många fina erbjudanden! Det var full rusch i butiken både på fredagen och lördagen. Jättekul tycker vi och önskar både gamla och nya kunder välkomna in!
Våren kommer allt närmare - kanske inte ute - men inne hos oss. Vi har fått flera leveranser med nya fina saker som vi handplockat och nu fyller butiken med.
Denna vecka kommer vi ha annan personal i butiken då vi själva ska medverka på Trädgårdsmässan i monter tillsammmans med Lena Linderholm. Detta tycker vi självklart ska bli både spännande och roligt, då vi kommer träffa många människor med ett gemensamt intresse.
Nedan bjuder vi på någar av våra nyheter. Kom in till oss i butiken för ideér och inspiration. Söta små tygpåsar (125 kr) uppsydda av Emelie Almhager. Välj själv vad du vill stoppa i eller köp lavendel på lösvikt hos oss. En fin gåva till en vän.
Krukor i lite tuffare stuk till fina vårplanteringar. Stora och små krukor (75 kr/ 150 kr)

Vackra krukor med glasering i ljuv gammeldags rosa. Stora och små storlekar (69 kr/159 kr)

Stora och små storlekar (69 kr/159 kr)

Stor klocka i gammal design (735 kr)

En riktig vår och sommardröm är dessa krukor och klot i vackert blommönster. Stor kruka (139 kr) Klot i två storlekar (89 kr/139 kr)
Vi önskar alla en skön vecka och varför inte besöka Trädgårdsmässan till helgen...
Kram Sofie och Fatima

Bild och text: Emelie Almhager


1 kommentar:

  1. Jag undrar över om ni kan skicka varor via post? är mycket intresserad av klockan i gammal design!

    krook-AThotmail.com

    SvaraRadera