måndag 10 oktober 2011

Edge natural haircare

Vi är väldigt glada över att nu ha produkter från Edge i vårt sortiment!
 
Edge är ett svenskt hårvårdsmärke där bara det bästa och nödvändigaste är inkluderat. Det har skapats i en övertygelse om att leverantörer av professionella hårvårdsprodukter måste ta ett större socialt, etiskt och ekologiskt ansvar.  Produkterna är fria från parabener, petrolatum, propylene glycol, lanolin, syntetiska silikoner och syntetisk alkohol, och utvecklas i nära samarbete med återförsäljar-salongerna, för att vara nära kundens behov och på så sätt undvika onödiga produkter. Även förpackningarna är genomtänkta, där de är 100% återvinningsbara och man undviker alltid onödigt emballage.

Edge är perfekt för dig som har torr och irriterad hårbotten eller lider av det kanske vanligaste problemet - fet hårbotten och torra toppar. Eftersom edge:s shampoon är fria från sulfater så rengör det hår och hårbotten skonsamt och stör inte hårbottens naturliga produktion av sebum. Ett shampoo med sulfater, alkohol och andra tillsatser rengör aggressivt och leder till en överproduktion av sebum som gör att hårbotten blir fet och topparna i sin tur uttorkade. Kom gärna in till oss så kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkter för just ditt behov!

Vi har redan hittat vår favorit, texturizing cream, en stylingkräm som går att använda i både fuktigt och torrt hår. Långt som kort! Perfekt att forma till den korta frisyren med eller ge definition till mjuka lockar. Dessutom har den en frisk doft av vanilj och kokos.

Vill du läsa mer om produkterna så titta in HÄR


Ha en fin dag!

Lina, Emmeli och Michaela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar