fredag 27 april 2012

ErbjudandeERBJUDANDE
Gratis kemisk peeling
vid köp av tre nimueprodukter. Gäller tom 1 juni.

Nimue ansiktsbehandling "express" – 30 min
Effektiv AHA-behandling som kraftfullt men skonsamt behandlar din hud. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, AHA samt avslutande kräm. 
En utmärkt start för en hälsosammare hud!Kort om Nimue

Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Sedan dess har nimue utvecklats till ett globalt erkänt märke bl.a. för sina vetenskapligt bevisade levereringssystem. Nimue lär huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans. Hemligheten bakom de fantastiska behandlingsresultaten är de rätta styrkorna av AlphaHydroxysyror och A-vitamin samt anti-oxidanter som AlphaLipoicsyra, C- och E-vitamin-estrar. Nimue erbjuder resultatinriktade produkter/behandlingar för ansikte och kropp till kvinnor, män och ungdomar.
nimue.se -för dig som vill läsa mer

Boka gärna en tid för konsultation med avtvätt och hudanalys – det viktigaste är vad du gör med din hud hemma varje dag. Det kostar 100 kr men vid köp av minst 2 produkter får du den helt kostnadsfri.

Kemisk peeling, se bilder nedan!

 Före
Då Sara har förberett huden med nimues exfoliating enzyme hemma, kvällen före behandlingen kan man redan se en fin lyster men vi vill med denna behandling sätta fart på huden riktigt ordentligt då Sara känner sig något glåmig efter vintern. Vi vill även jämna till hudstrukturen och få bort ojämnheter som små acneutslag (finnar) och pormaskar.
 Före

Med peelingen på
Den pirrar något i huden men ska endast ligga på 5 minuter första gången. Man blir vanligtvis inte röd efter men ibland kan någon underliggande "finne" komma upp till ytan och man kan bli något torr och småflagig. Oftast inga som helst problem att täcka över med foundation. Denna behandling passar utmärkt som en kur med 6-12 behandlingar för dig som har behov. Dvs om du har pigmenteringar, acne, många fina linjer eller en interaktiv och känslig hud som behöver stärkas upp.


 Ovan: före - Nedan: efter
Huden har börjat jobba och gamla döda och förbrukade hudceller är borta. Nästa vecka kommer ny bild för att se det verkliga resultatet!

 Vi nås på 0152-105 04 samt dekorerat@gmail.com
Trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar