tisdag 25 januari 2011

Så mycket kul som väntar...

Nu har vi laddat må ni tro! I Söndags var vi på Formex mässan och njöt i fulla drag! Vad kan vara bättre än en plats där allt finns samlat och vi som kunder kan bara gå runt och känna, lukta och inspireras utav allt vackert som erbjuds. Goda teer och choklad... Vackra ljuslyktor och detaljer till hemmet i mängder! Vi hittade mycket som vi gillade helt klart! Nu gäller det bara att sortera i sortimenten och bestämma vad just vi vill ha. Som vi nämnt tidigare så kommer vi inte ha så mycket inredning bara lite smått och gott så det gäller att välja ut det bästa ;)... Det ska bli så kul tycker vi!

Annars rullar livet på här i Salong/Butiken.
 Och som jag har nämnt nu till leda :) Så ska det blir väldigt trevligt att snart få  flytta till våra nya lokaler och få i hop alla bitar i vårt nya koncept :) Men den som väntar på något gott ...

Men tro inte att jag inte har tid och jobba här på Salongen! Det har jag, tiden får man planera så den räcker till både renovering och salongsjobb så klart :): Nu börjar brud och bal bokningarna krypa sig på så smått. Det är ju också fantastiskt roligt. Så mycket kul som väntar framåt våren! 

Må så gott och ha en trevlig dag! Emmeli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar