onsdag 30 mars 2011

Makeover ? Missa inte chansen!

:
bild : hannasvirrvarr.blogspot.com


Hej! Nu bjuder vi in dig till chansen att få en makeover hos oss...

Du får ett besök i hårsalongen samt hudvårdsalongen. Här utför vi det vi anser nödvändigt för att framhäva dina vackraste sidor. Våran leverantör från Tigi bjuder också på utvalda produkter som du kan tänkas behöva för din nya look!

Det är nödvändigt för dig som söker att vara beredd på att helt överlämna dig i våra händer och vara öppen för våra förslag. Samt att vara beredd på att bilderna på dig före o efter kommer läggas ut  här på våran blogg :).

Skicka en bild på dig och några meningar om varför du tycker att det vore roligt att få göra en sådan här upplevelse. Det vore också roligt att få en liten uppfattning om vad du har för stil i dag och lite hur ditt liv ser ut.

Bild och brev skickas till våran mail info@dekorerat.se eller till Trädgårdsgatan 25B 64531. Du kan också lämna in ditt brev till oss personligen. Alla brev sparas och kan komma att användas vid flera tillfällen så misströsta inte om du inte blir utvald första gången. Anmäl dig innan innan 1 maj. 

Varför inte passa på att anmäla din partner eller vän... (med deras vetskap förstås ;))

Varmt Välkomna! Mvh Dekorerat

3 kommentarer:

  1. Senast när villni ha anmälan till makeovern???

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej syster yster. Senast 1 maj vill vi ha in anmälan. Tack för påminnelsen. Jag skrev nu in det i inlägget också. Trevlig helg mvh Dekorerat.

    SvaraRadera