torsdag 21 april 2011

Glad påsk! & lite makeover...

Hej!
Glad påsk på er alla! Vi har stängt under påsken och öppnar igen tisdagen den 26 april kl 10 - 18. Vi hoppas att ni alla få njuta av en lugn och skön påsk med mycket sol o trevliga middagar...

Som vi har nämnt tidigare har vi ett erbjudande om chans till en makeover! Ännu finns det chans att vara med! Sista anmälningsdag är 1 maj! 

Du får ett besök i hårsalongen samt hudvårdssalongen. Här utför vi det vi anser nödvändigt för att framhäva dina vackraste sidor. Våran leverantör från Tigi bjuder också på utvalda produkter som du kan tänkas behöva för din nya look!

Det är nödvändigt för dig som söker att vara beredd på att helt överlämna dig i våra händer och vara öppen för våra förslag. Samt att vara beredd på att bilderna på dig före o efter kommer läggas ut  här på våran blogg :).

Skicka en bild på dig och några meningar om varför du tycker att det vore roligt att få vara med om en sådan här upplevelse. Det vore också roligt att få en liten uppfattning om vad du har för stil i dag och lite hur ditt liv ser ut.

Bild och brev skickas till våran mail info@dekorerat.se (mailen kommer fram trotts att felmeddelande skickas tillbaka) eller till Trädgårdsgatan 25B 64531. Du kan också lämna in ditt brev till oss personligen. Alla brev sparas och kan komma att användas vid flera tillfällen så misströsta inte om du inte blir utvald första gången. Anmäl dig innan 1 maj. 

Varför inte passa på att anmäla din partner eller vän... (med deras vetskap förstås ;))

Varmt Välkomna! Mvh Dekorerat

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag försökte maila på adressen ni angett, men det funkade inte så bra. Ska jag ta någon annan istället?
  Glad påsk!
  Nina

  SvaraRadera
 2. Hej Nina! Våran mail skickar ut felmedelanden... men mailen kommer alltid fram till oss. Vi jobbar på att få bort detta störande tekniska fel. Tack för din medverkan jag har mailat dig :) Glad påsk! Kram Emmeli

  SvaraRadera